Velvet Oss exclusieve damesmode

Velvet

nieuws


REPEAT COLLECTIE 2018!
Toegevoegd op zondag 11 februari 2018

REPEPEP.png


Bij Repeat Cashmere draait het vooral om mode die de huid verwent. Ultrazachte wollen kleding gemaakt van puur cashmere wordt afgewisseld met luxe, soepelvallende zijden tops - allen even huidstrelend. De collectie toont een divers scala aan lange en korte truien, aansluitende en losvallende vesten en cosy sjaals in verschillende designs met..

Lees verder »

SET COLLECTION 2018!
Toegevoegd op zondag 11 februari 2018

settt.png


Maya Junger, creatief directeur van Set sinds 2008, haalt voor haar altijd authentieke stijl haar inspiratie uit streetlooks, culturele diversiteit en het afstruinen van winkels en tentoonstellingen. Set is het perfecte merk voor de vrouwen die wel houden van een casual en stoere look, maar toch ook graag hun feminine touch willen behouden.

Lees verder »

CAMBIO.
Toegevoegd op zondag 11 februari 2018

CAMBIO.png


Cambio: de broek die ALTIJD past

Echt een hardloper in onze winkel en dat is zeker niet voor niets. Het is gewoon de perfecte broek voor elk figuur. Met goede, elastische stoffen: zwart blijft zwart en slobberen is er niet bij! Cambio heeft slim samengestelde collectie: een combi van all time favourites (als je oude Cambio echt niet meer..

Lees verder »

LIU.JO COLLECTIE NIEUW BINNEN!
Toegevoegd op zondag 11 februari 2018

vnjfhgh.png


Vrouwelijk, modern en sexy. Alle goede eigenschappen van het Italiaanse modebeeld worden samengebracht in de ontwerpen van Liu Jo. Halverwege de jaren negentig werd Liu Jo opgericht door de Italiaanse Marchi broers. Het elegante Italiaanse kledingmerk staat voor vrouwelijke sensuele silhouetten met een verrassende keuze aan luxe materialen...

Lees verder »