Velvet Oss exclusieve damesmode

Velvet

nieuws


MARC AUREL COLLECTIE!
Toegevoegd op dinsdag 22 januari 2019

marcaurel_1.png


Marc Aurel 

Stoer wordt gecombineerd met klassiek en een braaf setje wordt daarmee ineens een modieus en spannend geheel.
Altijd met een stoer randje en een casual look, zo weten de ontwerpers van Marc Aurel ons keer op keer te verrassen met eigentijdse outfits. Het merk wil er zijn voor de moderne en modebewuste vrouw.  Dit seizoen staat..

Lees verder »

REPEAT COLLECTIE 2019!
Toegevoegd op dinsdag 22 januari 2019

repeat_1.png

PURE KLEUREN DIT SEIZOEN!

Cashmere is geheel natuurlijk en de cashmere wordt eerst ‘top-dyed’ gekleurd voordat het garen worden gesponnen. Tijdens dit verfproces worden de vezels met zoveel mogelijk zorg behandeld waardoor de zachtheid wordt behouden. Daarom zijn wij fan van Repeat!

 

Lees verder »

DANTE6
Toegevoegd op dinsdag 22 januari 2019

 


dante.png 


Dante 6

De prachtige en betaalbare luxury casuals collectie van het geliefde Nederlandse merk Dante 6 deden onze modeminnende hartjes onmiddellijk opvlammen! De super stylish ontwerpen, prachtige kleuren en mooie stoffen maken van Dante 6 een absolute fashion favoriet!
 

Lees verder »

FLOWER POWER
Toegevoegd op dinsdag 18 december 2018

drykorn.png


Drykorn

Drykorn is een jong fashion label dat trends moeiteloos naar de mooiste ontwerpen vertaalt. Het stadse en vooruitstrevende karakter maakt Drykorn perfect voor de zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw. Je hebt niet veel extra nodig dit sterke label spreekt voor zichzelf. Het voorjaar gaan we weer volop bloemetjes zien. Ook bij dit..

Lees verder »