Velvet Oss exclusieve damesmode

Velvet

nieuws


NEUVILLE BAGS
Toegevoegd op woensdag 3 april 2019

neuville.png


Neuville is een tassen label opgericht in 1988 en gevestigd in Brussel. Als specialist in leren tassen creëren ze tassen voor onafhankelijke en geestige vrouwen. De collecties zijn meestal kleurrijk en futuristisch. Alle tassen zijn handgemaakt in hun eigen fabriek in Portugal met voornamelijk leer uit Italië of Portugal. Neuville is..

Lees verder »

ESSENTIEL ANTWERP
Toegevoegd op woensdag 3 april 2019

ESSENTIRL.png


Wat in 1999 begon als een bescheiden T-shirt merk, is inmiddels uitgegroeid tot een kleurrijk prêt-à-porter label met een duidelijk Belgische signatuur. Met haar rijke stoffen, grafische prints, intense, felle en neon kleuren en het gebruik van glitter en pailletten, is Essentiel Antwerp hét label voor als je op zoek bent naar urban chic..

Lees verder »

GUSTAV COLLECTIE!
Toegevoegd op woensdag 3 april 2019

GUSTAV.png


Gustav is een Deens internationaal modemerk voor vrouwen die weten wat ze willen in het leven. Gustav heeft een fraaie collectie die aandacht heeft voor elk detail. De liefde voor elk design, vakmanschap en pasvorm komt sterk terug in de collecties. Gustav zoekt naar de uniciteit en samenstelling van verschillende materialen, ontwerpen en..

Lees verder »

DANTE6
Toegevoegd op woensdag 3 april 2019

dante.png


De prachtige en betaalbare luxury casuals collectie van het geliefde Nederlandse merk Dante 6 deden onze modeminnende hartjes onmiddellijk opvlammen! De super stylish ontwerpen, prachtige kleuren en mooie stoffen maken van Dante 6 een absolute fashion favoriet! Ook de nieuwe voorjaar /zomer collectie ziet er weer top uit!

Lees verder »