Velvet Oss exclusieve damesmode

Velvet

nieuws


DANTE6
Toegevoegd op dinsdag 22 januari 2019

 


dante.png 


Dante 6

De prachtige en betaalbare luxury casuals collectie van het geliefde Nederlandse merk Dante 6 deden onze modeminnende hartjes onmiddellijk opvlammen! De super stylish ontwerpen, prachtige kleuren en mooie stoffen maken van Dante 6 een absolute fashion favoriet!
 

Lees verder »

FLOWER POWER
Toegevoegd op dinsdag 18 december 2018

drykorn.png


Drykorn

Drykorn is een jong fashion label dat trends moeiteloos naar de mooiste ontwerpen vertaalt. Het stadse en vooruitstrevende karakter maakt Drykorn perfect voor de zelfverzekerde en onafhankelijke vrouw. Je hebt niet veel extra nodig dit sterke label spreekt voor zichzelf. Het voorjaar gaan we weer volop bloemetjes zien. Ook bij dit..

Lees verder »

LEOMANIA
Toegevoegd op dinsdag 18 december 2018

leo.png


Als we het over een kittig printje gaan hebben, is de panterprint zeker op zijn plek. Hij is stoer, opvallend, maar ook zeker goed te combineren. Dit hadden we al gezien in de zomer, maar aankomend seizoen is de panterprint still going strong. Ben je benieuwd hoe je deze perfecte dierenprint kunt stylen ? Wij geven je graag de tips!

Lees verder »

VOLG ONS!
Toegevoegd op maandag 13 november 2017

jff.png

VELVET is actief op Facebook en Instagram. Dagelijks plaatsen wij mooie foto's van de nieuwe kleding die wij binnen krijgen.

Nieuwsgierig? Volg ons dan, zodat u altijd als eerste op de hoogte bent.

Facebook / VelvetOss

Instagram / velvetoss

Lees verder »